Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Chia parfait
>60 min
Serveringer: 2
Chia parfait med tranebær er en skøn og velsmagende sommerdessert til sæsonens lune sommeraftener på terrassen.
Af
Michala Kramer
Ingredienser
Fremgangsmåde
Parfait
1 spsk Earth Control tranebær
1 dl Earth Control chiafrø
1,5 dl mandelmælk
2 dl blommer eller friske bær
Granola
1 spsk kokosolie
1 spsk ahornsirup
1/2 dl Earth Control tranebær
1/2 dl Earth Control nødder efter eget valg
Til servering
2 spsk peanut butter
2 spsk yoghurt
Bland mandelmælk med chiafrø og rør det godt igennem og stil i køleskabet 1 - 1,5 time (gerne til næste dag).
I en lille gryde varmes blommer eller bær sammen med tranebær og omkring 1 spsk. vand.
Rør rundt under lav varme i 5-10 minutter til du har en cremet kompot.
Du kan vælge at blende den kort, så den bliver mere cremet – ellers så stil den til side og gem til senere.
Lav nu den sprøde granola.
Hæld lidt kokosolie på en lun pande sammen med ahornsirup.
Tilsæt tranebær og forskellige nødder efter ønske og rør rundt under lav varme til granolaen er sprød og gylden.
Til servering hældes chiagrøden op i glas, efterfulgt af neutral yogurt, peanut butter og kompot.
Pynt med den sprøde granola og ekstra tranebær på toppen.
Ingredienser
Parfait
1 spsk Earth Control tranebær
1 dl Earth Control chiafrø
1,5 dl mandelmælk
2 dl blommer eller friske bær
Granola
1 spsk kokosolie
1 spsk ahornsirup
1/2 dl Earth Control tranebær
1/2 dl Earth Control nødder efter eget valg
Til servering
2 spsk peanut butter
2 spsk yoghurt
Fremgangsmåde
Bland mandelmælk med chiafrø og rør det godt igennem og stil i køleskabet 1 - 1,5 time (gerne til næste dag).
I en lille gryde varmes blommer eller bær sammen med tranebær og omkring 1 spsk. vand.
Rør rundt under lav varme i 5-10 minutter til du har en cremet kompot.
Du kan vælge at blende den kort, så den bliver mere cremet – ellers så stil den til side og gem til senere.
Lav nu den sprøde granola.
Hæld lidt kokosolie på en lun pande sammen med ahornsirup.
Tilsæt tranebær og forskellige nødder efter ønske og rør rundt under lav varme til granolaen er sprød og gylden.
Til servering hældes chiagrøden op i glas, efterfulgt af neutral yogurt, peanut butter og kompot.
Pynt med den sprøde granola og ekstra tranebær på toppen.
Lignende opskrifter
Stiky daddelkage
Juletapas konfekt
Hjemmelavede frugtstænger med dadler
Hyldebær-gløgg
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent