Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Muffins med valnødder & squash
Brød & Bagværk
30 min
Serveringer: 8
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g mandelmel
2 tsk bagepulver
75 g Earth Control valnødder, grofthakkede
1 moden banan
2 æg
50 g kokosolie eller smør, smeltet
125 g squash, revet
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Bland mandelmel, bagepulver og nødder sammen i en skål.
Mos bananen og bland den med æg og kokosolie.
Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend til sidst revet squash i dejen.
Rør det hele godt sammen, fordel dejen i otte muffinsforme og bag dem i 25-28 minutter, eller til de er gennembagte.
Lad dem køle helt af, inden de spises - de kan lunes igen eller ristes.
Ingredienser
150 g mandelmel
2 tsk bagepulver
75 g Earth Control valnødder, grofthakkede
1 moden banan
2 æg
50 g kokosolie eller smør, smeltet
125 g squash, revet
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Bland mandelmel, bagepulver og nødder sammen i en skål.
Mos bananen og bland den med æg og kokosolie.
Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend til sidst revet squash i dejen.
Rør det hele godt sammen, fordel dejen i otte muffinsforme og bag dem i 25-28 minutter, eller til de er gennembagte.
Lad dem køle helt af, inden de spises - de kan lunes igen eller ristes.
Lignende opskrifter
Valnøddeboller med ølandshvedemel og manitoba mel
Glutenfri muffins med nødder
Glutenfri nøddeboller med tranebær og græskarkerner.
Opskrift på madpakke-boller
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent